menu

Menu

Offerte aanvragen
Tot 1000 m2 per dag
Gratis intake op locatie
Actief door heel nederland
Meer dan 30 jaar ervaring

Offerte aanvraag

Anhydriet vloer laten egaliseren

Bevat de anhydrietvloer in jouw woning of bedrijfspand kleine oneffenheden? Laat de anhydriet vloer egaliseren door onze vakmensen, voordat u deze verder afwerkt met een vloerbedekking als pvc, vinyl of hout. Het voorkomt dat de oneffenheden straks ook in de afgewerkte vloer zichtbaar zullen zijn. Daarbij komt het egaliseren van een vloer de levensduur van de gebruikte vloerbedekking ten goede.

Het gaat bovendien optrekkend vocht tegen. Iets wat zeker bij houten vloeren een groot probleem kan worden. De vloer zal bol komen te staan.

Aanpak bij het egaliseren van een anhydrietvloer

Het egaliseren van een anhydrietvloer begint bij het herstellen van de oneffenheden en beschadigingen aan de bestaande dekvloer. Onze vakman gebruikt duurzaam en kwalitatief goed snelcement om deze punten te herstellen. Vervolgens schuren we de vloer om de laatste oneffenheden weg te werken. Nadat de vloer stofvrij gemaakt is, wordt er een primer op de ondergrond aangebracht. De primer komt de hechting van de egalinelaag ten goede.

Aanbrengen van een egalinelaag op uw anhydrietvloer

Een egalinelaag heeft een dikte tussen de 2 en 50 millimeter. Verschillende factoren bepalen hoe dik deze laag op uw vloer moet worden aangebracht. Onze vakman komt vooraf bij u langs voor een gratis intake. Hierbij vertellen we u meer over de meest geschikte dikte van deze laag voor het egaliseren van uw anhydrietvloer.

TOT 1000 M2 PER DAG

Onze vakmensen zijn dagelijks in staat om vloeren met een oppervlakte tot maar liefst 1.000 m2 te egaliseren.

GRATIS INTAKE OP LOCATIE

Standaard komt onze adviseur gratis en vrijblijvend bij je langs om de staat van de vloer te inventariseren, om op basis daarvan een scherpe offerte aan te kunne bieden.

ACTIEF DOOR HEEL NEDERLAND

HelloFloor egaliseert en legt vloeren in heel Nederland.

Meer dan 30 jaar ervaring

Bij HelloFloor ben je gegarandeert van vakkundig advies en meer dan 30 jaar ervaring. De kennis is van generatie op generatie doorgegeven en continu verbeterd.
De persoonlijke service en professionele aanpak zijn kenmerkend voor HelloFloor!

Vloeren die wij egaliseren zijn:

Beton
Zandcement
Anhydriet
Tegel
Plavuizen
Hout
Fermacell
Vloerverwarming

Dit is hoe we uw vloer egaliseren

Een vloer egaliseren is iets wat u misschien eens of twee keer in uw leven laat doen. We leggen u graag uit hoe we te werk gaan.
1

GRATIS INTAKE BIJ JOU THUIS

Onze ervaren adviseur komt bij jou (thuis) langs om de staat van jouw huidige vloer te inventariseren. Op basis hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte.
2

VLOER SCHOONMAKEN

Kies je voor onze vakmensen? Dan komen wij bij je langs om kleine beschadigingen aan de bestaande vloer te herstellen, de vloer te schuren en deze grondig te reinigen.
Dan zijn we klaar om te egaliseren!
3

EGALISEREN VAN DE VLOER

Om de egalinelaag perfect te laten hechten aan uw bestaande vloer, brengen we eerst een primer aan. Voor het beste resultaat is de primer specifiek uitgekozen voor het type vloer dat u laat egaliseren. Na het aanbrengen van de primer volgt het egaliseren met een egalinelaag van 2 tot 50 millimeter.
4

LATEN DROGEN (CA. 6 UUR)

Nu is het zaak om de egalinelaag goed te laten drogen. Het voorkomt vochtvlekken in de nieuwe vloer. Ga uit van een droogtijd van gemiddeld zes uur, voordat u de vloer verder af kunt werken.
5

AFWERKING MET EEN NIEUWE VLOER

Is de egalinelaag goed droog? Tijd om de nieuwe vloer aan te brengen! Ook voor een nieuwe vloer kun je op ons rekenen. Kijk eens in onze HelloFloor one-stop webshop, om te zien welke fraaie afwerkingen wij aanbieden. Of je nu kiest voor modern, industrieel of knus,

HelloFloor heeft het allemaal!

Hellofloor, onbetwist de vloerenspecialist

Zoek jij een nieuwe, onderhoudsarme vloer die ook nog eens hartstikke lang meegaat? Dan ben je bij vloerenexpert HelloFloor aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar product- en leg ervaring is HelloFloor onbetwist dé vloerenspecialist!

Zeer ruime keuze, vrijblijvend advies, gratis inmeten, gratis bezorgen vanaf €250. Het is slechts een greep uit de voordelen. Bij HelloFloor ervaar je de kwaliteit en service van het familiebedrijf, gecombineerd met de scherpe prijzen van onze online webshop.

HelloFloor. Goed gevoel. Eenvoudig besteld. Zó geplaatst!
Nick Manvis
+31 (0)85 060 6954

Kosten van een anhydrietvloer egaliseren

Verschillende factoren hebben invloed op de kosten van een anhydrietvloer egaliseren. Denk niet alleen aan de dikte van de egalinelaag, maar ook aan de benodigde voorbereidende werkzaamheden. Het maakt dat op voorhand vaak lastig te beoordelen is, wat de exacte kosten van het egaliseren van de vloer zullen zijn. Zoals reeds genoemd werd, komt onze adviseur vooraf vrijblijvend bij u langs voor een gratis intake. Tijdens de intake wordt de staat van uw huidige vloer beoordeeld, om op basis daarvan een inschatting te kunnen maken van de benodigde werkzaamheden en de gewenste dikte van de egalinelaag. Ook gebruiken we dit moment om u meer te vertellen over onze manier van werken. Na afloop van deze gratis intake ontvangt u van ons een uitgebreide offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent, wanneer u vertrouwt op de ervaring van onze vakmensen bij uw anhydrietvloer laten egaliseren.

Meer informatie over egaliseren anhydrietvloer

Wilt u meer weten over het egaliseren van een anhydrietvloer? Bent u bijvoorbeeld benieuwd wanneer de vloer kan worden afgewerkt, nadat deze geëgaliseerd is? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen naar een geschikt moment voor de gratis intake kunnen zoeken.

Stuur ons een bericht

* Uw gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor deze aanvraag

Contactgegevens

Stuur ons een mailtje
hello@hellofloor.nl
Geef ons een belletje
+31 (0)85 060 6954
Ma t/m vr 8.30 - 18.00
Za 10.00 - 17.00
Geef ons een bezoekje
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

HelloFloor Youtube

De grootste vloeren kanaal van Nederland
Bekijk alle videos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram