menu

Menu

Offerte aanvragen
Tot 1000 m2 per dag
Gratis intake op locatie
Actief door heel nederland
Meer dan 30 jaar ervaring

Offerte aanvraag

Betonvloer laten egaliseren

Naarmate een betonvloer ouder wordt, zal deze steeds meer oneffenheden bevatten. Die oneffenheden zijn ook zichtbaar wanneer de betonvloer op de verkeerde manier is aangebracht. De betonvloer egaliseren is in beide situaties noodzakelijk wanneer je hem weer als nieuw wilt laten lijken of wilt afwerken met een ander type vloerbedekking. Laat je het egaliseren van de betonvloer achterwege? Dan zijn deze oneffenheden na het leggen vaak nog zichtbaar.

Het oogt slordig en is bovendien zonde van de nieuwe vloerbedekking en de gemaakte kosten.

Plan van aanpak bij egaliseren van een betonvloer

Het egaliseren van een betonvloer begint bij het herstellen van de oneffenheden.
Dit kunnen kleine putjes in de vloer zijn, maar bijvoorbeeld ook sleuven die zijn aangebracht voor het leggen van de leidingen voor een vloerverwarming.

De oneffenheden worden door onze vakman hersteld met duurzaam snelcement.
Na het aanbrengen hiervan wordt de vloer geschuurd en stofvrij gemaakt. Om de egalinelaag goed aan de bestaande betonvloer te laten hechten, zal onze vakman de dekvloer insmeren met een speciale primer.

Aanbrengen van de egaliserende egalinelaag

Zodra de primer goed is opgedroogd, brengt onze vakman de kwalitatief hoogwaardige en duurzame egalinelaag op de dekvloer aan. Het verschilt per betonvloer hoe dik deze egalinelaag moet zijn. Over het algemeen werkt onze vakman met een dikte tussen de 2 en 50 millimeter. Tijdens een gratis intake voorafgaand aan de werkzaamheden om de betonvloer te egaliseren,

zal onze vakman u meer vertellen over de gewenste dikte van de egalinelaag.

TOT 1000 M2 PER DAG

Onze vakmensen zijn dagelijks in staat om vloeren met een oppervlakte tot maar liefst 1.000 m2 te egaliseren.

GRATIS INTAKE OP LOCATIE

Standaard komt onze adviseur gratis en vrijblijvend bij je langs om de staat van de vloer te inventariseren, om op basis daarvan een scherpe offerte aan te kunne bieden.

ACTIEF DOOR HEEL NEDERLAND

HelloFloor egaliseert en legt vloeren in heel Nederland.

Meer dan 30 jaar ervaring

Bij HelloFloor ben je gegarandeert van vakkundig advies en meer dan 30 jaar ervaring. De kennis is van generatie op generatie doorgegeven en continu verbeterd.
De persoonlijke service en professionele aanpak zijn kenmerkend voor HelloFloor!

Vloeren die wij egaliseren zijn:

Beton
Zandcement
Anhydriet
Tegel
Plavuizen
Hout
Fermacell
Vloerverwarming

Dit is hoe we uw vloer egaliseren

Een vloer egaliseren is iets wat u misschien eens of twee keer in uw leven laat doen. We leggen u graag uit hoe we te werk gaan.
1

GRATIS INTAKE BIJ JOU THUIS

Onze ervaren adviseur komt bij jou (thuis) langs om de staat van jouw huidige vloer te inventariseren. Op basis hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte.
2

VLOER SCHOONMAKEN

Kies je voor onze vakmensen? Dan komen wij bij je langs om kleine beschadigingen aan de bestaande vloer te herstellen, de vloer te schuren en deze grondig te reinigen.
Dan zijn we klaar om te egaliseren!
3

EGALISEREN VAN DE VLOER

Om de egalinelaag perfect te laten hechten aan uw bestaande vloer, brengen we eerst een primer aan. Voor het beste resultaat is de primer specifiek uitgekozen voor het type vloer dat u laat egaliseren. Na het aanbrengen van de primer volgt het egaliseren met een egalinelaag van 2 tot 50 millimeter.
4

LATEN DROGEN (CA. 6 UUR)

Nu is het zaak om de egalinelaag goed te laten drogen. Het voorkomt vochtvlekken in de nieuwe vloer. Ga uit van een droogtijd van gemiddeld zes uur, voordat u de vloer verder af kunt werken.
5

AFWERKING MET EEN NIEUWE VLOER

Is de egalinelaag goed droog? Tijd om de nieuwe vloer aan te brengen! Ook voor een nieuwe vloer kun je op ons rekenen. Kijk eens in onze HelloFloor one-stop webshop, om te zien welke fraaie afwerkingen wij aanbieden. Of je nu kiest voor modern, industrieel of knus,

HelloFloor heeft het allemaal!

Hellofloor, onbetwist de vloerenspecialist

Zoek jij een nieuwe, onderhoudsarme vloer die ook nog eens hartstikke lang meegaat? Dan ben je bij vloerenexpert HelloFloor aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar product- en leg ervaring is HelloFloor onbetwist dé vloerenspecialist!

Zeer ruime keuze, vrijblijvend advies, gratis inmeten, gratis bezorgen vanaf €250. Het is slechts een greep uit de voordelen. Bij HelloFloor ervaar je de kwaliteit en service van het familiebedrijf, gecombineerd met de scherpe prijzen van onze online webshop.

HelloFloor. Goed gevoel. Eenvoudig besteld. Zó geplaatst!
Nick Manvis
+31 (0)85 060 6954

Kosten van een betonvloer egaliseren

Over het algemeen is het lastig om op voorhand een goede inschatting te kunnen maken van de kosten van een betonvloer egaliseren. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op deze kosten. Denk bijvoorbeeld aan de omvang van de oneffenheden die moeten worden weggewerkt en de dikte van de egalinelaag die onze vakman aanraadt. Zoals reeds genoemd komt onze adviseur vooraf bij u langs voor een gratis en vrijblijvende intake.Deze gratis intake gebruikt de adviseur om de huidige staat van uw betonvloer te inventariseren. Op basis van deze inventarisatie adviseert onze vakman u over de benodigde voorbereidende werkzaamheden en een geschikte dikte voor de egalinelaag. Dit vatten we helder en transparant samen in een offerte, die we u na de intake vrijblijvend aanbieden.

Meer informatie over egaliseren betonvloer

Het is heel begrijpelijk, wanneer u op voorhand vragen heeft over een betonvloer egaliseren en hetgeen dit betekent voor de verdere afwerking van uw vloer. Neem eens contact met ons op, zodat we samen met u kunnen zoeken naar een geschikt moment voor de gratis intake. Gebruik dit moment om uw vragen voor te leggen. Onze vakman is meer dan bereid ze te beantwoorden en onze werkzaamheden extra toe te lichten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Stuur ons een bericht

* Uw gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor deze aanvraag

Contactgegevens

Stuur ons een mailtje
hello@hellofloor.nl
Geef ons een belletje
+31 (0)85 060 6954
Ma t/m vr 8.30 - 18.00
Za 10.00 - 17.00
Geef ons een bezoekje
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

HelloFloor Youtube

De grootste vloeren kanaal van Nederland
Bekijk alle videos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram