menu

Menu

Offerte aanvragen
Tot 1000 m2 per dag
Gratis intake op locatie
Actief door heel nederland
Meer dan 30 jaar ervaring

Offerte aanvraag

Uw fermacell vloer laten egaliseren

Overweegt je om jouw huidige Fermacell vloer opnieuw af te werken, met een ander type vloerbedekking? De Fermacell vloer egaliseren is danzeer waarschijnlijk noodzakelijk. Er komen vrijwel altijd oneffenheden voor bij dit type vloer.

Na het egaliseren van de Fermacell vloer kunt je hem met ieder type vloerbedekking afwerken, zonder dat oneffenheden nog zichtbaar zijn. Kies je voor een strakke pvc-vloer, of heb je toch liever vinyl? Onze vakmensen staan klaar om je te helpen!

Aan de slag met het egaliseren van uw fermacell vloer

Een Fermacell vloer egaliseren bestaat uit een aantal stappen. Belangrijk is dat oneffenheden, zoals kleine hoogteverschillen tussen de Fermacell vloerplaten, worden opgeheven. Doe je dit niet, dan zijn deze hoogteverschillen straks ook zichtbaar in de afgewerkte vloer. Oneffenheden en kleine beschadigingen aan de vloerplaten zelf herstellen we met snelcement. Na het herstel hiervan schuren we de vloer en maken we deze stofvrij. Om de egaline goed aan de Fermacell vloerplaten te laten hechten, kan het wenselijk zijn deze in te smeren met een primer.

Samen met onze vakmens, bekijk je wat in jouw situatie wenselijk is.

Aanbrengen van vezelversterkte egalinelaag

Zodra de voorbereidende werkzaamheden door onze vakmensen zijn afgerond, brengen we de egalinelaag aan. We maken hierbij gebruik van een egalinelaag met een dikte tussen de

2 en 50 millimeter. De exacte dikte is van verschillende factoren afhankelijk. Tijdens een gratis intake vertellen we je er meer over en stellen we vast welke dikte in jouw woning of bedrijfspand gewenst is voor een strakke afwerking van de vloer.

TOT 1000 M2 PER DAG

Onze vakmensen zijn dagelijks in staat om vloeren met een oppervlakte tot maar liefst 1.000 m2 te egaliseren.

GRATIS INTAKE OP LOCATIE

Standaard komt onze adviseur gratis en vrijblijvend bij je langs om de staat van de vloer te inventariseren, om op basis daarvan een scherpe offerte aan te kunne bieden.

ACTIEF DOOR HEEL NEDERLAND

HelloFloor egaliseert en legt vloeren in heel Nederland.

Meer dan 30 jaar ervaring

Bij HelloFloor ben je gegarandeert van vakkundig advies en meer dan 30 jaar ervaring. De kennis is van generatie op generatie doorgegeven en continu verbeterd.
De persoonlijke service en professionele aanpak zijn kenmerkend voor HelloFloor!

Vloeren die wij egaliseren zijn:

Beton
Zandcement
Anhydriet
Tegel
Plavuizen
Hout
Fermacell
Vloerverwarming

Dit is hoe we uw vloer egaliseren

Een vloer egaliseren is iets wat u misschien eens of twee keer in uw leven laat doen. We leggen u graag uit hoe we te werk gaan.
1

GRATIS INTAKE BIJ JOU THUIS

Onze ervaren adviseur komt bij jou (thuis) langs om de staat van jouw huidige vloer te inventariseren. Op basis hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte.
2

VLOER SCHOONMAKEN

Kies je voor onze vakmensen? Dan komen wij bij je langs om kleine beschadigingen aan de bestaande vloer te herstellen, de vloer te schuren en deze grondig te reinigen.
Dan zijn we klaar om te egaliseren!
3

EGALISEREN VAN DE VLOER

Om de egalinelaag perfect te laten hechten aan uw bestaande vloer, brengen we eerst een primer aan. Voor het beste resultaat is de primer specifiek uitgekozen voor het type vloer dat u laat egaliseren. Na het aanbrengen van de primer volgt het egaliseren met een egalinelaag van 2 tot 50 millimeter.
4

LATEN DROGEN (CA. 6 UUR)

Nu is het zaak om de egalinelaag goed te laten drogen. Het voorkomt vochtvlekken in de nieuwe vloer. Ga uit van een droogtijd van gemiddeld zes uur, voordat u de vloer verder af kunt werken.
5

AFWERKING MET EEN NIEUWE VLOER

Is de egalinelaag goed droog? Tijd om de nieuwe vloer aan te brengen! Ook voor een nieuwe vloer kun je op ons rekenen. Kijk eens in onze HelloFloor one-stop webshop, om te zien welke fraaie afwerkingen wij aanbieden. Of je nu kiest voor modern, industrieel of knus,

HelloFloor heeft het allemaal!

Hellofloor, onbetwist de vloerenspecialist

Zoek jij een nieuwe, onderhoudsarme vloer die ook nog eens hartstikke lang meegaat? Dan ben je bij vloerenexpert HelloFloor aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar product- en leg ervaring is HelloFloor onbetwist dé vloerenspecialist!

Zeer ruime keuze, vrijblijvend advies, gratis inmeten, gratis bezorgen vanaf €250. Het is slechts een greep uit de voordelen. Bij HelloFloor ervaar je de kwaliteit en service van het familiebedrijf, gecombineerd met de scherpe prijzen van onze online webshop.

HelloFloor. Goed gevoel. Eenvoudig besteld. Zó geplaatst!
Nick Manvis
+31 (0)85 060 6954

Kosten van een fermacell vloer egaliseren

Vaak is op voorhand lastig in te schatten wat de exacte kosten zullen zijn van een Fermacell vloer egaliseren. Verschillende factoren spelen een rol bij het bepalen van de kosten. Denk aan de benodigde voorbereidende werkzaamheden en de dikte van de aangebrachte egalinelaag.Onze vakman komt vooraf vrijblijvend bij u langs voor een gratis intake. De intake gebruiken we om de staat van uw Fermacell vloer te inventariseren. Ook lichten we onze manier van werken aan u toe. Zo weet u voorafgaand aan het egaliseren van uw Fermacell vloer precies wat u van onze vakman mag verwachten. Op basis van de gratis intake ontvangt u een offerte van ons.

Meer informatie over het egaliseren van fermacell vloerplaten

Bent u benieuwd wat het egaliseren van uw Fermacell vloerplaten u zal kosten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! We plannen graag een moment voor de gratis intake met u. Bij het egaliseren van een Fermacell vloer maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Zo is uw vloer straks klaar om verder afgewerkt te worden met een door u gewenste vloerbedekking.

Stuur ons een bericht

* Uw gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor deze aanvraag

Contactgegevens

Stuur ons een mailtje
hello@hellofloor.nl
Geef ons een belletje
+31 (0)85 060 6954
Ma t/m vr 8.30 - 18.00
Za 10.00 - 17.00
Geef ons een bezoekje
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

HelloFloor Youtube

De grootste vloeren kanaal van Nederland
Bekijk alle videos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram