menu

Menu

Offerte aanvragen
Tot 1000 m2 per dag
Gratis intake op locatie
Actief door heel nederland
Meer dan 30 jaar ervaring

Offerte aanvraag

Houten vloer laten egaliseren

Wij egaliseren jouw houten vloer voordat je deze verder afwerkt. Denk aan een afwerking door het gebruik van vloerbedekking of bijvoorbeeld laminaat. Een houten vloer egaliseren is noodzakelijk, omdat deze kleine oneffenheden bevatten welke zichtbaar blijven als de vloer voor de afwerking hiervan niet geëgaliseerd wordt.

Het egaliseren van een houten vloer zonder hulp is lastig. HelloFloor ontzorgt je!

Verschillende soorten houten vloeren egaliseren

Onze vakmensen hebben ervaring in het egaliseren van verschillende soorten houten vloeren. Onderscheid maken we onder meer tussen spaanplaatvloeren, kurkvloeren en OBS-vloeren. Om de vloer met ieder gewenste vloerbedekking af te kunnen werken voorzien we deze van een egalinelaag met een dikte van 2 tot 50 millimeter. Tijdens ons eerste vrijblijvende bezoek bepalen we hoe dik de laag egaline exact moet zijn.

Herstellen, schuren en egaliseren

Voor ons begint een houten vloer egaliseren met het herstellen van beschadigingen aan de vloer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine gaten en sleuven die worden afgedicht met snelcement. Ook verwijderen we kleine uitstekende punten in de vloer. Zodra het cement goed droog is, starten we met het schuren van de vloer.

Het schuren is noodzakelijk om een optimale hechting van de egaline te kunnen garanderen. Voordat we starten met het aanbrengen van de egaliserende laag op de houten vloer, brengen we een primer aan. De primer heeft, net als het schuren van de vloer, een positief effect op de hechting van de egaline. Een project ronden we af met het aanbrengen van een vezelversterkte egalinelaag.

TOT 1000 M2 PER DAG

Onze vakmensen zijn dagelijks in staat om vloeren met een oppervlakte tot maar liefst 1.000 m2 te egaliseren.

GRATIS INTAKE OP LOCATIE

Standaard komt onze adviseur gratis en vrijblijvend bij je langs om de staat van de vloer te inventariseren, om op basis daarvan een scherpe offerte aan te kunne bieden.

ACTIEF DOOR HEEL NEDERLAND

HelloFloor egaliseert en legt vloeren in heel Nederland.

Meer dan 30 jaar ervaring

Bij HelloFloor ben je gegarandeert van vakkundig advies en meer dan 30 jaar ervaring. De kennis is van generatie op generatie doorgegeven en continu verbeterd.
De persoonlijke service en professionele aanpak zijn kenmerkend voor HelloFloor!

Vloeren die wij egaliseren zijn:

Beton
Zandcement
Anhydriet
Tegel
Plavuizen
Hout
Fermacell
Vloerverwarming

Dit is hoe we uw vloer egaliseren

Een vloer egaliseren is iets wat u misschien eens of twee keer in uw leven laat doen. We leggen u graag uit hoe we te werk gaan.
1

GRATIS INTAKE BIJ JOU THUIS

Onze ervaren adviseur komt bij jou (thuis) langs om de staat van jouw huidige vloer te inventariseren. Op basis hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte.
2

VLOER SCHOONMAKEN

Kies je voor onze vakmensen? Dan komen wij bij je langs om kleine beschadigingen aan de bestaande vloer te herstellen, de vloer te schuren en deze grondig te reinigen.
Dan zijn we klaar om te egaliseren!
3

EGALISEREN VAN DE VLOER

Om de egalinelaag perfect te laten hechten aan uw bestaande vloer, brengen we eerst een primer aan. Voor het beste resultaat is de primer specifiek uitgekozen voor het type vloer dat u laat egaliseren. Na het aanbrengen van de primer volgt het egaliseren met een egalinelaag van 2 tot 50 millimeter.
4

LATEN DROGEN (CA. 6 UUR)

Nu is het zaak om de egalinelaag goed te laten drogen. Het voorkomt vochtvlekken in de nieuwe vloer. Ga uit van een droogtijd van gemiddeld zes uur, voordat u de vloer verder af kunt werken.
5

AFWERKING MET EEN NIEUWE VLOER

Is de egalinelaag goed droog? Tijd om de nieuwe vloer aan te brengen! Ook voor een nieuwe vloer kun je op ons rekenen. Kijk eens in onze HelloFloor one-stop webshop, om te zien welke fraaie afwerkingen wij aanbieden. Of je nu kiest voor modern, industrieel of knus,

HelloFloor heeft het allemaal!

Hellofloor, onbetwist de vloerenspecialist

Zoek jij een nieuwe, onderhoudsarme vloer die ook nog eens hartstikke lang meegaat? Dan ben je bij vloerenexpert HelloFloor aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar product- en leg ervaring is HelloFloor onbetwist dé vloerenspecialist!

Zeer ruime keuze, vrijblijvend advies, gratis inmeten, gratis bezorgen vanaf €250. Het is slechts een greep uit de voordelen. Bij HelloFloor ervaar je de kwaliteit en service van het familiebedrijf, gecombineerd met de scherpe prijzen van onze online webshop.

HelloFloor. Goed gevoel. Eenvoudig besteld. Zó geplaatst!
Nick Manvis
+31 (0)85 060 6954

Kosten van een houten vloer egaliseren

Logischerwijs valt op voorhand niet precies te zeggen, wat de kosten zullen zijn van een houten vloer egaliseren. Dit is afhankelijk van de beschadigingen aan de vloer, de benodigde dikte van de laag egaline en het oppervlak wat u wilt laten egaliseren. Tijdens een eerste, geheel vrijblijvend, bezoek vertellen we u er graag meer over. We kunnen u na dit bezoek een offerte op maat toesturen. De prijs voor het egaliseren van een vloer, is onder meer afhankelijk van de dikte van de laag egaline. Bij onze eerste kennismaking laten we u op transparante wijze zien, hoe de prijs wordt opgebouwd. Het egaliseren van een vloer kan al vanaf € 9,- per m2.

Meer informatie over egaliseren van een houten vloer

Heeft u zelf een houten vloer welke u wilt laten egaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis intake. We komen graag bij u langs voor een eerste kennismaking en een inventarisatie van de bestaande houten vloer. Op basis daarvan kunnen we u een offerte bieden met een indicatie van de kosten voor uw houten vloer egaliseren.

Stuur ons een bericht

* Uw gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor deze aanvraag

Contactgegevens

Stuur ons een mailtje
hello@hellofloor.nl
Geef ons een belletje
+31 (0)85 060 6954
Ma t/m vr 8.30 - 18.00
Za 10.00 - 17.00
Geef ons een bezoekje
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

HelloFloor Youtube

De grootste vloeren kanaal van Nederland
Bekijk alle videos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram