menu

Menu

Offerte aanvragen
Tot 1000 m2 per dag
Gratis intake op locatie
Actief door heel nederland
Meer dan 30 jaar ervaring

Offerte aanvraag

Plavuizen laten egaliseren

Laat jouw plavuizen egaliseren door onze vakmensen, als je de vloer met een ander type vloerbedekking wilt afwerken. Denk bijvoorbeeld aan strakke houten vloer,

in plaats van een vloer met klassieke plavuizen. Het egaliseren van een vloer met plavuizen is noodzakelijk als je de plavuizen laat zitten, maar ook wanneer je de plavuizen eerst verwijdert. Oneffenheden in de dekvloer blijven zichtbaar in de vloerbedekking, als je de vloer vooraf niet goed egaliseert.

Aanpak bij het egaliseren van plavuizen

Een van de redenen om te kiezen voor het laten egaliseren van plavuizen, is het feit dat het de vloer trek- en drukvast maakt. Dit is een vereiste, wanneer je de kans op scheurvorming in de nieuwe vloerbedekking wilt minimaliseren. Het egaliseren van een plavuizen vloer doen onze vakman met een egalinelaag, welke een dikte tussen de 2 en 50 millimeter heeft. Er zijn verschillende factoren, die bepalen hoe dik deze laag exact zal zijn. Bij een gratis intake voorafgaand aan de uitvoering van de werkzaamheden vertelt onze adviseur je hier graag meer over.

Voorbereidende werkzaamheden bij plavuizen egaliseren

Het egaliseren van een vloer met plavuizen vergt een aantal voorbereidingen.

Zo zullen oneffenheden in de vloer, bijvoorbeeld scheuren in de voeg of in de plavuizen zelf, weggewerkt worden met kwalitatief goed snelcement. Vervolgens schuren we de vloer en maken we deze stofvrij. Het zijn de eerste stappen naar een egale dekvloer voor jouw nieuwe vloerbedekking.

Na het stofvrij maken van de vloer, brengen we een speciale primer aan. Deze primer stimuleert de hechting van de egalinelaag aan de dekvloer.

TOT 1000 M2 PER DAG

Onze vakmensen zijn dagelijks in staat om vloeren met een oppervlakte tot maar liefst 1.000 m2 te egaliseren.

GRATIS INTAKE OP LOCATIE

Standaard komt onze adviseur gratis en vrijblijvend bij je langs om de staat van de vloer te inventariseren, om op basis daarvan een scherpe offerte aan te kunne bieden.

ACTIEF DOOR HEEL NEDERLAND

HelloFloor egaliseert en legt vloeren in heel Nederland.

Meer dan 30 jaar ervaring

Bij HelloFloor ben je gegarandeert van vakkundig advies en meer dan 30 jaar ervaring. De kennis is van generatie op generatie doorgegeven en continu verbeterd.
De persoonlijke service en professionele aanpak zijn kenmerkend voor HelloFloor!

Vloeren die wij egaliseren zijn:

Beton
Zandcement
Anhydriet
Tegel
Plavuizen
Hout
Fermacell
Vloerverwarming

Dit is hoe we uw vloer egaliseren

Een vloer egaliseren is iets wat u misschien eens of twee keer in uw leven laat doen. We leggen u graag uit hoe we te werk gaan.
1

GRATIS INTAKE BIJ JOU THUIS

Onze ervaren adviseur komt bij jou (thuis) langs om de staat van jouw huidige vloer te inventariseren. Op basis hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte.
2

VLOER SCHOONMAKEN

Kies je voor onze vakmensen? Dan komen wij bij je langs om kleine beschadigingen aan de bestaande vloer te herstellen, de vloer te schuren en deze grondig te reinigen.
Dan zijn we klaar om te egaliseren!
3

EGALISEREN VAN DE VLOER

Om de egalinelaag perfect te laten hechten aan uw bestaande vloer, brengen we eerst een primer aan. Voor het beste resultaat is de primer specifiek uitgekozen voor het type vloer dat u laat egaliseren. Na het aanbrengen van de primer volgt het egaliseren met een egalinelaag van 2 tot 50 millimeter.
4

LATEN DROGEN (CA. 6 UUR)

Nu is het zaak om de egalinelaag goed te laten drogen. Het voorkomt vochtvlekken in de nieuwe vloer. Ga uit van een droogtijd van gemiddeld zes uur, voordat u de vloer verder af kunt werken.
5

AFWERKING MET EEN NIEUWE VLOER

Is de egalinelaag goed droog? Tijd om de nieuwe vloer aan te brengen! Ook voor een nieuwe vloer kun je op ons rekenen. Kijk eens in onze HelloFloor one-stop webshop, om te zien welke fraaie afwerkingen wij aanbieden. Of je nu kiest voor modern, industrieel of knus,

HelloFloor heeft het allemaal!

Hellofloor, onbetwist de vloerenspecialist

Zoek jij een nieuwe, onderhoudsarme vloer die ook nog eens hartstikke lang meegaat? Dan ben je bij vloerenexpert HelloFloor aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar product- en leg ervaring is HelloFloor onbetwist dé vloerenspecialist!

Zeer ruime keuze, vrijblijvend advies, gratis inmeten, gratis bezorgen vanaf €250. Het is slechts een greep uit de voordelen. Bij HelloFloor ervaar je de kwaliteit en service van het familiebedrijf, gecombineerd met de scherpe prijzen van onze online webshop.

HelloFloor. Goed gevoel. Eenvoudig besteld. Zó geplaatst!
Nick Manvis
+31 (0)85 060 6954

Kosten van een plavuizen vloer egaliseren

De benodigde dikte van de egalinelaag die op de plavuizen vloer wordt aangebracht is een van de factoren, die van invloed is op de kosten hiervan. Hetzelfde geldt voor de benodigde voorbereidende werkzaamheden. Daar deze factoren op voorhand lastig in te schatten zijn, valt niet te zeggen wat de kosten van een plavuizen vloer egaliseren exact zullen zijn.Onze adviseur komt graag bij u langs voor een gratis intake, welke geheel vrijblijvend is. Bij deze intake inventariseert onze vakman de staat van uw huidige plavuizen vloer, om op basis daarvan te bepalen welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. U ontvangt na deze intake een uitgebreide offerte van ons.

Meer informatie over egaliseren plavuizen vloer

Wilt u meer weten over plavuizen egaliseren? Neem eens contact met ons op, zodat we samen met u kunnen zoeken naar een geschikt moment voor de gratis intake. We gebruiken deze intake niet alleen om de staat van de vloer te egaliseren, maar ook om u meer te vertellen over onze manier van werken.

Stuur ons een bericht

* Uw gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor deze aanvraag

Contactgegevens

Stuur ons een mailtje
hello@hellofloor.nl
Geef ons een belletje
+31 (0)85 060 6954
Ma t/m vr 8.30 - 18.00
Za 10.00 - 17.00
Geef ons een bezoekje
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

HelloFloor Youtube

De grootste vloeren kanaal van Nederland
Bekijk alle videos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram