menu

Menu

Offerte aanvragen
Tot 1000 m2 per dag
Gratis intake op locatie
Actief door heel nederland
Meer dan 30 jaar ervaring

Offerte aanvraag

Tegelvloer laten egaliseren

Bent je uitgekeken op de tegelvloer in je woning en zoekt je iets nieuws?

De tegelvloer egaliseren is de noodzakelijke eerste stap. Als expert op dit gebied, helpen we je hier graag bij! Wist je dat een nieuwe vloer, na egalisatie, lange meegaat? Dit komt doordat de bestaande tegelvloer druk- en trekvast moet zijn.

Zou dat niet het geval zijn, dan treedt er mogelijk scheurvorming op.

Aan de slag met tegelvloeren egaliseren

Een vloer met tegels egaliseren betekent dat onze vakmensen een kwalitatief hoogwaardige egalinelaag op de vloer aanbrengen, welke een dikte tussen de 2 en 50 millimeter heeft. De exacte dikte van de egalinelaag is afhankelijk van de omstandigheden. Onze adviseur komt bij u langs voor een gratis intake, waarbij bepaald wordt welke dikte in jouw woning wenselijk is. De tegelvloer hoeft niet verwijderd te worden om deze te kunnen egaliseren.

Herstellen, schuren en egaliseren

Mocht tijdens de gratis intake blijken dat er kleine beschadigingen in de vloer zitten, denk aan gaten en scheuren, dan worden deze hersteld voorafgaand aan het egaliseren van de tegelvloer. Het herstellen van beschadigingen doen we met snelcement. Ook grote oneffenheden werken we voor je weg, om te voorkomen dat de egalinelaag onnodig dik is.De volgende stap in het egaliseren van de tegelvloer omvat het schuren en stofvrij maken hiervan. Voordat we de egalinelaag aanbrengen smeren we de vloer in met een primer, specifiek bedoeld voor tegelvloeren.

Dit verzekert een goede hechting. In de laatste stap brengen we de vezelversterkte laag egaline aan.

TOT 1000 M2 PER DAG

Onze vakmensen zijn dagelijks in staat om vloeren met een oppervlakte tot maar liefst 1.000 m2 te egaliseren.

GRATIS INTAKE OP LOCATIE

Standaard komt onze adviseur gratis en vrijblijvend bij je langs om de staat van de vloer te inventariseren, om op basis daarvan een scherpe offerte aan te kunne bieden.

ACTIEF DOOR HEEL NEDERLAND

HelloFloor egaliseert en legt vloeren in heel Nederland.

Meer dan 30 jaar ervaring

Bij HelloFloor ben je gegarandeert van vakkundig advies en meer dan 30 jaar ervaring. De kennis is van generatie op generatie doorgegeven en continu verbeterd.
De persoonlijke service en professionele aanpak zijn kenmerkend voor HelloFloor!

Vloeren die wij egaliseren zijn:

Beton
Zandcement
Anhydriet
Tegel
Plavuizen
Hout
Fermacell
Vloerverwarming

Dit is hoe we uw vloer egaliseren

Een vloer egaliseren is iets wat u misschien eens of twee keer in uw leven laat doen. We leggen u graag uit hoe we te werk gaan.
1

GRATIS INTAKE BIJ JOU THUIS

Onze ervaren adviseur komt bij jou (thuis) langs om de staat van jouw huidige vloer te inventariseren. Op basis hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte.
2

VLOER SCHOONMAKEN

Kies je voor onze vakmensen? Dan komen wij bij je langs om kleine beschadigingen aan de bestaande vloer te herstellen, de vloer te schuren en deze grondig te reinigen.
Dan zijn we klaar om te egaliseren!
3

EGALISEREN VAN DE VLOER

Om de egalinelaag perfect te laten hechten aan uw bestaande vloer, brengen we eerst een primer aan. Voor het beste resultaat is de primer specifiek uitgekozen voor het type vloer dat u laat egaliseren. Na het aanbrengen van de primer volgt het egaliseren met een egalinelaag van 2 tot 50 millimeter.
4

LATEN DROGEN (CA. 6 UUR)

Nu is het zaak om de egalinelaag goed te laten drogen. Het voorkomt vochtvlekken in de nieuwe vloer. Ga uit van een droogtijd van gemiddeld zes uur, voordat u de vloer verder af kunt werken.
5

AFWERKING MET EEN NIEUWE VLOER

Is de egalinelaag goed droog? Tijd om de nieuwe vloer aan te brengen! Ook voor een nieuwe vloer kun je op ons rekenen. Kijk eens in onze HelloFloor one-stop webshop, om te zien welke fraaie afwerkingen wij aanbieden. Of je nu kiest voor modern, industrieel of knus,

HelloFloor heeft het allemaal!

Hellofloor, onbetwist de vloerenspecialist

Zoek jij een nieuwe, onderhoudsarme vloer die ook nog eens hartstikke lang meegaat? Dan ben je bij vloerenexpert HelloFloor aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar product- en leg ervaring is HelloFloor onbetwist dé vloerenspecialist!

Zeer ruime keuze, vrijblijvend advies, gratis inmeten, gratis bezorgen vanaf €250. Het is slechts een greep uit de voordelen. Bij HelloFloor ervaar je de kwaliteit en service van het familiebedrijf, gecombineerd met de scherpe prijzen van onze online webshop.

HelloFloor. Goed gevoel. Eenvoudig besteld. Zó geplaatst!
Nick Manvis
+31 (0)85 060 6954

Kosten van een tegelvloer egaliseren

Op voorhand is niet precies te zeggen wat de kosten zijn van een tegelvloer egaliseren. Hierin speelt onder mee, wat de huidige staat van de vloer is. Zitten er veel scheuren en gaten in de tegelvloer? Dit is van invloed op de dikte van de egalinelaag die gebruikt moet worden. Bij de gratis intake vertelt onze adviseur u hier meer over. Na afloop van de intake ontvangt u een uitgebreide offerte.De prijs per vierkante meter is onder meer afhankelijk van de dikte van de laag egaline, die we aanbrengen. Tijdens ons eerste gesprek laten we u op transparante wijze zien, hoe de prijs wordt opgebouwd. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent! Deze offerte is geheel vrijblijvend. Het egaliseren van een vloer kan al vanaf € 9,- per m2.

Meer informatie over egaliseren van een tegelvloer

Neem eens contact met ons op voor een gratis intake bij u thuis! Onze adviseur komt bij u langs om de staat van de vloer te inventariseren en u globaal te vertellen welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd. Het geeft u een goed beeld van hetgeen u van onze vakmensen mag verwachten.

Stuur ons een bericht

* Uw gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor deze aanvraag

Contactgegevens

Stuur ons een mailtje
hello@hellofloor.nl
Geef ons een belletje
+31 (0)85 060 6954
Ma t/m vr 8.30 - 18.00
Za 10.00 - 17.00
Geef ons een bezoekje
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

HelloFloor Youtube

De grootste vloeren kanaal van Nederland
Bekijk alle videos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram