menu

Menu

Offerte aanvragen
Tot 1000 m2 per dag
Gratis intake op locatie
Actief door heel nederland
Meer dan 30 jaar ervaring

Offerte aanvraag

vloer met vloerverwarming laten egaliseren

Geniet jij straks ook van het comfort van vloerverwarming in huis? Nadat het frezen van de vloerverwarming in uw vloer geslaagd is, moet de vloer geëgaliseerd worden. Een vloerverwarming egaliseren maakt dat je de vloer van iedere gewenste vloerbedekking kunt voorzien. Kies je voor een houten vloer, of bijvoorbeeld voor plavuizen? Onze vakmensen helpen je bij het egaliseren van de vloer met vloerverwarming.

Laten we samen bekijken, hoe we jouw vloer strak afgewerkt krijgen.

Aanpak bij het egaliseren van uw vloerverwarming

Vloerverwarming egaliseren begint bij het afdichten van de sleuven waarin de leidingen voor de vloerverwarming gelegd zijn. Het maakt het egaliseren hiervan makkelijker. Er zijn verschillende manieren waarop oneffenheden, zoals de sleuven, gedicht kunnen worden. Onze vakmensen maken hiervoor gebruik van kwalitatief goed snelcement. Door het materiaal nauwkeurig rond de leidingen van de vloerverwarming aan te brengen, voorkomen we dat deze leidingen beschadigd raken. Naast de sleuven zullen ook andere oneffenheden in de vaak betonnen vloer hersteld worden.

Aanbrengen van de egalinelaag

Nadat de sleuven rond de leidingen van de vloerverwarming afgedicht zijn, schuren we de vloer en maken we deze stofvrij. Vaak wordt gebruik gemaakt van een primer om de egaline goed aan de vloer te laten hechten. Vervolgens brengen we een vezelversterkte egalinelaag op de vloer aan. Er wordt hierbij gekozen voor een dikte tussen de 2 en 50 millimeter, afhankelijk van verschillende factoren. Onze adviseur komt vooraf bij je langs, tijdens een gratis intake. Dit moment gebruiken we om samen met jou door te nemen, hoe wij de vloer met vloerverwarming kunnen egaliseren. Zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent!

TOT 1000 M2 PER DAG

Onze vakmensen zijn dagelijks in staat om vloeren met een oppervlakte tot maar liefst 1.000 m2 te egaliseren.

GRATIS INTAKE OP LOCATIE

Standaard komt onze adviseur gratis en vrijblijvend bij je langs om de staat van de vloer te inventariseren, om op basis daarvan een scherpe offerte aan te kunne bieden.

ACTIEF DOOR HEEL NEDERLAND

HelloFloor egaliseert en legt vloeren in heel Nederland.

Meer dan 30 jaar ervaring

Bij HelloFloor ben je gegarandeert van vakkundig advies en meer dan 30 jaar ervaring. De kennis is van generatie op generatie doorgegeven en continu verbeterd.
De persoonlijke service en professionele aanpak zijn kenmerkend voor HelloFloor!

Vloeren die wij egaliseren zijn:

Beton
Zandcement
Anhydriet
Tegel
Plavuizen
Hout
Fermacell
Vloerverwarming

Dit is hoe we uw vloer egaliseren

Een vloer egaliseren is iets wat u misschien eens of twee keer in uw leven laat doen. We leggen u graag uit hoe we te werk gaan.
1

GRATIS INTAKE BIJ JOU THUIS

Onze ervaren adviseur komt bij jou (thuis) langs om de staat van jouw huidige vloer te inventariseren. Op basis hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte.
2

VLOER SCHOONMAKEN

Kies je voor onze vakmensen? Dan komen wij bij je langs om kleine beschadigingen aan de bestaande vloer te herstellen, de vloer te schuren en deze grondig te reinigen.
Dan zijn we klaar om te egaliseren!
3

EGALISEREN VAN DE VLOER

Om de egalinelaag perfect te laten hechten aan uw bestaande vloer, brengen we eerst een primer aan. Voor het beste resultaat is de primer specifiek uitgekozen voor het type vloer dat u laat egaliseren. Na het aanbrengen van de primer volgt het egaliseren met een egalinelaag van 2 tot 50 millimeter.
4

LATEN DROGEN (CA. 6 UUR)

Nu is het zaak om de egalinelaag goed te laten drogen. Het voorkomt vochtvlekken in de nieuwe vloer. Ga uit van een droogtijd van gemiddeld zes uur, voordat u de vloer verder af kunt werken.
5

AFWERKING MET EEN NIEUWE VLOER

Is de egalinelaag goed droog? Tijd om de nieuwe vloer aan te brengen! Ook voor een nieuwe vloer kun je op ons rekenen. Kijk eens in onze HelloFloor one-stop webshop, om te zien welke fraaie afwerkingen wij aanbieden. Of je nu kiest voor modern, industrieel of knus,

HelloFloor heeft het allemaal!

Hellofloor, onbetwist de vloerenspecialist

Zoek jij een nieuwe, onderhoudsarme vloer die ook nog eens hartstikke lang meegaat? Dan ben je bij vloerenexpert HelloFloor aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar product- en leg ervaring is HelloFloor onbetwist dé vloerenspecialist!

Zeer ruime keuze, vrijblijvend advies, gratis inmeten, gratis bezorgen vanaf €250. Het is slechts een greep uit de voordelen. Bij HelloFloor ervaar je de kwaliteit en service van het familiebedrijf, gecombineerd met de scherpe prijzen van onze online webshop.

HelloFloor. Goed gevoel. Eenvoudig besteld. Zó geplaatst!
Nick Manvis
+31 (0)85 060 6954

kosten van een vloerverwarming egaliseren

Het is voor ons lastig precies te vertellen, wat de kosten van vloerverwarming egaliseren zijn. Er spelen hierbij verschillende factoren een rol. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte tussen de sleuven en de leidingen van de vloerverwarming, welke gedicht moet worden. Ook de dikte van de gebruikte laag egaline is van invloed op de kosten. Onze vakman komt vooraf vrijblijvend bij u langs, om de staat van uw vloer met vloerverwarming te inventariseren. Op basis hiervan stellen we de offerte voor u op.

meer informatie over het egaliseren van uw vloerverwarming

Wilt u meer weten over een vloerverwarming egaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen naar een geschikt moment voor de gratis intake kunnen zoeken. We vertellen u tijdens de intake meer over onze manier van werken, de periode tussen het aanbrengen van de egaline en het verder afwerken van de vloer en de mogelijke afwerkingen waaruit u bij ons kunt kiezen.

Stuur ons een bericht

* Uw gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor deze aanvraag

Contactgegevens

Stuur ons een mailtje
hello@hellofloor.nl
Geef ons een belletje
+31 (0)85 060 6954
Ma t/m vr 8.30 - 18.00
Za 10.00 - 17.00
Geef ons een bezoekje
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

HelloFloor Youtube

De grootste vloeren kanaal van Nederland
Bekijk alle videos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram