menu

Menu

Offerte aanvragen

Vloer bedrijfsruimte egaliseren

De ondergrond van jouw kantoor of bedrijfsruimte in topconditie te brengen zodat je kunt genieten van een optimale woon- of werkervaring? Geen probleem!

Wil je een vloer professioneel egaliseren in jouw bedrijfs- of winkelpand?
HelloFloor staat voor je klaar. Onze vakmensen hebben een ruime ervaring in het renoveren van grote vloeren in bedrijfspanden. Hierbij helpen we je niet alleen bij het egaliseren van de vloer, maar bijvoorbeeld ook bij het verwijderen van een oude, losse vloer.
Denk aan een vloer van laminaat in het winkelpand. Zo heb je zelf geen omkijken naar het herstel van de vloer; je behoudt op de focus op de core business van jouw bedrijf! Een nette, strakke vloer is onmisbaar. Het heeft een positieve invloed op de eerste indruk van jouw klanten!

Professionele aanpak

De egalisatie van een bedrijfsvloer begint bij het verwijderen van de oude vloer.

Dit is alleen noodzakelijk wanneer het om een losse afwerking gaat. Denk aan laminaat of marmoleum. Nadat de oude vloer verwijderd is, herstellen we beschadigingen aan de ondervloer. Denk aan putjes en scheuren. Het gebruik van snelcement zorgt ervoor dat er al snel begonnen kan worden aan het daadwerkelijk egaliseren van de vloer in uw bedrijfspand. Voordat de Egaline wordt aangebracht, schuren we de ondervloer, maken we deze stofvrij en brengen we een primer aan.

Gratis intake

Je wilt op voorhand natuurlijk precies weten waar je aan toe bent als je de vloer in jouw bedrijfs- of winkelpand laat herstellen. Onze adviseur komt bij je langs voor een vrijblijvende, gratis intake. We inventariseren de staat van de vloer en vertellen over de werkzaamheden die we voor u uitvoeren bij de egalisatie van de vloer.
Op basis van de gratis intake stellen we een offerte voor je op, die je daarna zo snel mogelijk van ons ontvangt!

Akkoord met de offerte? We komen graag zo snel mogelijk bij je langs om de vloer in jouw pand te egaliseren. Je kunt de vloer vervolgens van iedere gewenste afwerking voorzien.
Tot 1000 m2 per dag
Gratis intake op locatie
Actief door heel nederland
Meer dan 30 jaar ervaring

Offerte aanvraag

TOT 1000 M2 PER DAG

Onze vakmensen zijn dagelijks in staat om vloeren met een oppervlakte tot maar liefst 1.000 m2 te egaliseren.

GRATIS INTAKE OP LOCATIE

Standaard komt onze adviseur gratis en vrijblijvend bij je langs om de staat van de vloer te inventariseren, om op basis daarvan een scherpe offerte aan te kunne bieden.

ACTIEF DOOR HEEL NEDERLAND

HelloFloor egaliseert en legt vloeren in heel Nederland.

Meer dan 30 jaar ervaring

Bij HelloFloor ben je gegarandeert van vakkundig advies en meer dan 30 jaar ervaring. De kennis is van generatie op generatie doorgegeven en continu verbeterd.
De persoonlijke service en professionele aanpak zijn kenmerkend voor HelloFloor!

Vloeren die wij egaliseren zijn:

Beton
Zandcement
Anhydriet
Tegel
Plavuizen
Hout
Fermacell
Vloerverwarming

Dit is hoe we uw vloer egaliseren

Een vloer egaliseren is iets wat u misschien eens of twee keer in uw leven laat doen. We leggen u graag uit hoe we te werk gaan.
1

GRATIS INTAKE BIJ JOU THUIS

Onze ervaren adviseur komt bij jou (thuis) langs om de staat van jouw huidige vloer te inventariseren. Op basis hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte.
2

VLOER SCHOONMAKEN

Kies je voor onze vakmensen? Dan komen wij bij je langs om kleine beschadigingen aan de bestaande vloer te herstellen, de vloer te schuren en deze grondig te reinigen.
Dan zijn we klaar om te egaliseren!
3

EGALISEREN VAN DE VLOER

Om de egalinelaag perfect te laten hechten aan uw bestaande vloer, brengen we eerst een primer aan. Voor het beste resultaat is de primer specifiek uitgekozen voor het type vloer dat u laat egaliseren. Na het aanbrengen van de primer volgt het egaliseren met een egalinelaag van 2 tot 50 millimeter.
4

LATEN DROGEN (CA. 6 UUR)

Nu is het zaak om de egalinelaag goed te laten drogen. Het voorkomt vochtvlekken in de nieuwe vloer. Ga uit van een droogtijd van gemiddeld zes uur, voordat u de vloer verder af kunt werken.
5

AFWERKING MET EEN NIEUWE VLOER

Is de egalinelaag goed droog? Tijd om de nieuwe vloer aan te brengen! Ook voor een nieuwe vloer kun je op ons rekenen. Kijk eens in onze HelloFloor one-stop webshop, om te zien welke fraaie afwerkingen wij aanbieden. Of je nu kiest voor modern, industrieel of knus,

HelloFloor heeft het allemaal!

Hellofloor, onbetwist de vloerenspecialist

Zoek jij een nieuwe, onderhoudsarme vloer die ook nog eens hartstikke lang meegaat? Dan ben je bij vloerenexpert HelloFloor aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar product- en leg ervaring is HelloFloor onbetwist dé vloerenspecialist!

Zeer ruime keuze, vrijblijvend advies, gratis inmeten, gratis bezorgen vanaf €250. Het is slechts een greep uit de voordelen. Bij HelloFloor ervaar je de kwaliteit en service van het familiebedrijf, gecombineerd met de scherpe prijzen van onze online webshop.

HelloFloor. Goed gevoel. Eenvoudig besteld. Zó geplaatst!
Nick Manvis
+31 (0)85 060 6954

Vloer egaliseren: wat kost het mij?

Transparantie staat bij ons voorop. Om die reden komen we nog voor het opstellen van de offerte bij u langs. Tijdens deze eerste kennismaking vertellen we u meer over onze werkwijze en de klussen die in uw pand moeten worden uitgevoerd, bij het egaliseren van de ondergrond. U heeft hierbij direct de mogelijkheid om uw vragen of onduidelijkheden aan ons voor te leggen. We helpen u graag verder!

Transparante en heldere offerte

Voorkom schade aan uw nieuwe vloerbedekking, door de ondergrond vooraf professioneel te laten egaliseren. Een adviseur van HelloFloor komt vooraf vrijblijvend en kosteloos bij u langs, om de staat van uw huidige vloer te inventariseren. Op basis hiervan stelt de adviseur een uitgebreide offerte voor u op. Verschillende factoren bepalen wat de exacte kosten zijn van een vloer egaliseren. U kunt denken aan het aantal beschadigingen aan de ondergrond. Kleine putjes en sleuven in de vloer moeten vooraf gedicht worden. Ook de dikte van de benodigde laag egaline speelt mee in de bepaling van de kosten van een vloer egaliseren.

Uw vloer egaliseren? vraag direct de prijs bij ons op!

Benieuwd wat het egaliseren van uw vloer kost? Neem eens contact met ons op, zodat we direct een afspraak in kunnen plannen voor een bezoek aan uw pand. De kosten van een vloer egaliseren wegen in geen geval op tegen de kosten van het herstel van een beschadigde vloerbedekking, als gevolg van oneffenheden in de ondervloer.

Stuur ons een bericht

* Uw gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor deze aanvraag

Contactgegevens

Stuur ons een mailtje
hello@hellofloor.nl
Geef ons een belletje
+31 (0)85 060 6954
Ma t/m vr 8.30 - 18.00
Za 10.00 - 17.00
Geef ons een bezoekje
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

HelloFloor Youtube

De grootste vloeren kanaal van Nederland
Bekijk alle videos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram