menu

Menu

Offerte aanvragen
Tot 1000 m2 per dag
Gratis intake op locatie
Actief door heel nederland
Meer dan 30 jaar ervaring

Offerte aanvraag

Uw zandcement dekvloer laten egaliseren

Bevat de bestaande zandcement dekvloer een groot aantal oneffenheden, of moet hij vernieuwd worden om een andere vloerbedekking aan te kunnen brengen? Laat onze vakman dan uw zandcement dekvloer egaliseren. Het egaliseren van een zandcement vloer is noodzakelijk om te voorkomen, dat oneffenheden straks ook zichtbaar zijn in uw nieuwe vloerbedekking.

Na de egalisatie van de dekvloer kunt u deze direct verder (laten) afwerken.

Aan de slag met een zandcement dekvloer egaliseren

Vaak begint een zandcement vloer egaliseren bij het herstellen van de ontstane oneffenheden in de vloer. Onze vakman maakt hierbij gebruik van duurzaam snelcement. Het kan gaan om putjes in de dekvloer, maar bijvoorbeeld ook om bredere sleuven die gebruikt zijn voor het aanbrengen van de leidingen van uw vloerverwarming. Zodra de beschadigingen hersteld zijn, schuren we de vloer en maken we deze stofvrij. Voordat de egalinelaag op de zandcement vloer kan worden aangebracht, smeren we deze in met een speciale primer. De primer heeft een positief effect op de hechting van de egalinelaag op de ondergrond.

Egalinelaag op de dekvloer aanbrengen

Bij het aanbrengen van een egalinelaag op een zandcement dekvloer kiezen we doorgaans voor een dikte tussen de 2 en 50 millimeter. De exacte dikte hiervan is afhankelijk van verschillende factoren. Mogelijk loopt de vloer af richting één zijde. Tijdens een gratis intake kan onze adviseur jou hier meer over vertellen.

TOT 1000 M2 PER DAG

Onze vakmensen zijn dagelijks in staat om vloeren met een oppervlakte tot maar liefst 1.000 m2 te egaliseren.

GRATIS INTAKE OP LOCATIE

Standaard komt onze adviseur gratis en vrijblijvend bij je langs om de staat van de vloer te inventariseren, om op basis daarvan een scherpe offerte aan te kunne bieden.

ACTIEF DOOR HEEL NEDERLAND

HelloFloor egaliseert en legt vloeren in heel Nederland.

Meer dan 30 jaar ervaring

Bij HelloFloor ben je gegarandeert van vakkundig advies en meer dan 30 jaar ervaring. De kennis is van generatie op generatie doorgegeven en continu verbeterd.
De persoonlijke service en professionele aanpak zijn kenmerkend voor HelloFloor!

Vloeren die wij egaliseren zijn:

Beton
Zandcement
Anhydriet
Tegel
Plavuizen
Hout
Fermacell
Vloerverwarming

Dit is hoe we uw vloer egaliseren

Een vloer egaliseren is iets wat u misschien eens of twee keer in uw leven laat doen. We leggen u graag uit hoe we te werk gaan.
1

GRATIS INTAKE BIJ JOU THUIS

Onze ervaren adviseur komt bij jou (thuis) langs om de staat van jouw huidige vloer te inventariseren. Op basis hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte.
2

VLOER SCHOONMAKEN

Kies je voor onze vakmensen? Dan komen wij bij je langs om kleine beschadigingen aan de bestaande vloer te herstellen, de vloer te schuren en deze grondig te reinigen.
Dan zijn we klaar om te egaliseren!
3

EGALISEREN VAN DE VLOER

Om de egalinelaag perfect te laten hechten aan uw bestaande vloer, brengen we eerst een primer aan. Voor het beste resultaat is de primer specifiek uitgekozen voor het type vloer dat u laat egaliseren. Na het aanbrengen van de primer volgt het egaliseren met een egalinelaag van 2 tot 50 millimeter.
4

LATEN DROGEN (CA. 6 UUR)

Nu is het zaak om de egalinelaag goed te laten drogen. Het voorkomt vochtvlekken in de nieuwe vloer. Ga uit van een droogtijd van gemiddeld zes uur, voordat u de vloer verder af kunt werken.
5

AFWERKING MET EEN NIEUWE VLOER

Is de egalinelaag goed droog? Tijd om de nieuwe vloer aan te brengen! Ook voor een nieuwe vloer kun je op ons rekenen. Kijk eens in onze HelloFloor one-stop webshop, om te zien welke fraaie afwerkingen wij aanbieden. Of je nu kiest voor modern, industrieel of knus,

HelloFloor heeft het allemaal!

Hellofloor, onbetwist de vloerenspecialist

Zoek jij een nieuwe, onderhoudsarme vloer die ook nog eens hartstikke lang meegaat? Dan ben je bij vloerenexpert HelloFloor aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar product- en leg ervaring is HelloFloor onbetwist dé vloerenspecialist!

Zeer ruime keuze, vrijblijvend advies, gratis inmeten, gratis bezorgen vanaf €250. Het is slechts een greep uit de voordelen. Bij HelloFloor ervaar je de kwaliteit en service van het familiebedrijf, gecombineerd met de scherpe prijzen van onze online webshop.

HelloFloor. Goed gevoel. Eenvoudig besteld. Zó geplaatst!
Nick Manvis
+31 (0)85 060 6954

Kosten van egaliseren zandcement vloer

Over het algemeen is op voorhand vaak niet precies in te schatten, hoe hoog de kosten voor het egaliseren van uw zandcement dekvloer liggen. Diverse zaken hebben invloed op de exacte kosten van een zandcement vloer egaliseren. Denk aan de benodigde voorbereidende werkzaamheden om de vloer te kunnen egaliseren en de dikte van de egalinelaag die hierbij gebruikt wordt. Zoals reeds genoemd werd, komt onze adviseur bij u langs om de staat van uw huidige zandcement dekvloer te inventariseren. Op basis hiervan wordt bepaald welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd en wat de exacte kosten daarvan zullen zijn. Na afloop van deze vrijblijvende intake ontvangt u een uitgebreide offerte van ons. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

Meer informatie over uw zandcement vloer egaliseren

We begrijpen het goed, wanneer u nog vragen heeft over uw zandcement vloer laten egaliseren door onze vakmensen. Het is immers niet iets wat u eens per twee of drie jaar laat doen. Juist om die reden komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende en gratis intake. Niet alleen inventariseren we de staat van uw vloer. Ook beantwoorden we graag uw vragen. Neem eens contact met ons op, zodat we samen een geschikt moment kunnen prikken voor deze gratis intake bij u thuis of in uw bedrijfspand.

Stuur ons een bericht

* Uw gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor deze aanvraag

Contactgegevens

Stuur ons een mailtje
hello@hellofloor.nl
Geef ons een belletje
+31 (0)85 060 6954
Ma t/m vr 8.30 - 18.00
Za 10.00 - 17.00
Geef ons een bezoekje
Fuikstraat 1
1446AT Purmerend

HelloFloor Youtube

De grootste vloeren kanaal van Nederland
Bekijk alle videos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram