menu

Menu

Offerte aanvragen
Tot 1000 m2 per dag
Gratis intake op locatie
Actief door heel nederland
Meer dan 30 jaar ervaring

Wij egaliseren uw vloer

Uw vloer afwerken, zodat deze perfect vlak wordt? Dan bent u bij Meesters in Egaliseren aan het goede adres! Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het egaliseren van elke soort vloer, zodat uw vloer snel en vakkundig bedekt kan worden. Het egaliseren van een vloer is noodzakelijk om oneffenheden in bijvoorbeeld uw PVC-, marmoleum-, vinyl-, rubber- of gietvloer te kunnen voorkomen. Wist u dat een keramische tegelvloer zelfs kan barsten, wanneer de ondergrond niet egaal is?De meest voorkomende ondervloeren die wij egaliseren zijn -beton, -anhydriet, -tegels, -plavuizen, -hout, -fermacell en -vloerverwarming.Dit doen we in opdracht voor zowel -particulieren, -aannemers, -interieurbouwers en -kantoorinrichters. Tevens verwijderen we indien gewenst uw oude vloerbedekking.
1

GRATIS INTAKE BIJ JOU THUIS

Onze ervaren adviseur komt bij jou (thuis) langs om de staat van jouw huidige vloer te inventariseren. Op basis hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte.
2

VLOER SCHOONMAKEN

Kies je voor onze vakmensen? Dan komen wij bij je langs om kleine beschadigingen aan de bestaande vloer te herstellen, de vloer te schuren en deze grondig te reinigen.
Dan zijn we klaar om te egaliseren!
3

EGALISEREN VAN DE VLOER

Om de egalinelaag perfect te laten hechten aan uw bestaande vloer, brengen we eerst een primer aan. Voor het beste resultaat is de primer specifiek uitgekozen voor het type vloer dat u laat egaliseren. Na het aanbrengen van de primer volgt het egaliseren met een egalinelaag van 2 tot 50 millimeter.
4

LATEN DROGEN (CA. 6 UUR)

Nu is het zaak om de egalinelaag goed te laten drogen. Het voorkomt vochtvlekken in de nieuwe vloer. Ga uit van een droogtijd van gemiddeld zes uur, voordat u de vloer verder af kunt werken.
5

AFWERKING MET EEN NIEUWE VLOER

Is de egalinelaag goed droog? Tijd om de nieuwe vloer aan te brengen! Ook voor een nieuwe vloer kun je op ons rekenen. Kijk eens in onze HelloFloor one-stop webshop, om te zien welke fraaie afwerkingen wij aanbieden. Of je nu kiest voor modern, industrieel of knus,

HelloFloor heeft het allemaal!

Afspraak maken

Uw vloer afwerken, zodat deze perfect vlak wordt? Het verwijderen, egaliseren en het leggen van de vloer? Dan bent u bij Hello Floor aan het goede adres! Vul het onderstaand formulier in voor een gratis vrijblijvende offerte of intake gesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat wil je aanvragen?
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

HelloFloor Youtube

De grootste vloeren kanaal van Nederland
Bekijk alle videos
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram